Skip to main content
We match your fire.

De robuste kracht van Hoxter

Duurzame inbouwhaarden, die perfect regelbaar zijn, een minimum aan hout verbruiken en het mooiste vuurzicht garanderen.

De kracht van de ijsbeer

responsive image

De ijsbeer is de mascotte van Hoxter, omdat hij een kampioen is in het omgaan met warmte. Zelfs in de meest extreme omstandigheden weet de ijsbeer hoe efficiënt warmte op te slaan en te benutten.

De Hoxter inbouwhaarden vallen eerst en vooral op door hun bijzondere duurzaamheid. Tot in de kleinste details stralen deze inbouwhaarden stevigheid uit. Ze zijn ontworpen op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar de specifieke krachten die de diverse onderdelen te verwerken krijgen tijdens maar ook na het branden. Hoxter bied je bovendien maar liefst 5 jaar garantie, 3 jaar meer dan wettelijk vereist is.

Uiteraard is een modern gebruikscomfort gegarandeerd, met ondermeer liftdeuren, koude handgrepen, een schoon blijvend glasraam, eenvoudige reiniging, vulling vanuit een andere ruimte en nog veel meer. De uitgelezen verbrandingstechniek van Hoxter zorgt daarenboven voor toprendementen van 80 tot 89 % en uiterst schone rookgassen.

responsive image

Hoxter brengt een uitgebreid gamma inbouwhaarden in allerhande maten, capaciteiten en vormen - zie het modellenoverzicht. De toestellen vallen vooral op door hun minimalistisch design, tot je binnenin gaat kijken. Dan kom je pas echt te weten waar Hoxter voor staat : topkwaliteit aan materialen, een globaal technologisch concept, dubbel glasraam, perfecte luchtdichtheid, extreme weerstand tegen drukbelasting, electronische sturing, enz... Er zijn ook vele opties zodat iedereen de perfecte keuze kan maken en dit alles aan zeer concurrentiële prijzen.

Een Hoxter cv-inbouwhaard is als een cv-ketel in je woonkamer, die niet enkel de woonkamer verwarmt, maar ook de andere ruimten en het sanitaire water. Met een cv-inbouwhaard van Hoxter kan je zoveel meer doen met houtenergie. Je brandstofkosten worden minimaal, alsook je bijdrage tot het broeikaseffect en dit op een veilige, duurzame manier met minimale fijnstof uitstoot. Hoxter biedt ook een gamma bijzondere accumulatiehaarden aan, die extra warmte opslaan en deze als stralingswarmte en/of convectiewarmte in de ruimte brengen.

En waarom van je inbouwhaard geen cv-ketel maken ?

Een cv-haard van Hoxter kan ingezet worden als bij- of hoofdverwarming, waarbij een belangrijke besparing op de verwarmingskosten kan gerealiseerd worden, veilig en zonder zorgen.

Lees meer

Op zoek naar een grootse haard ?

Dan moet u zeker bij Hoxter zijn. Naast gewonere afmetingen beschikt Hoxter over een uitgebreid aanbod grote haarden, zoals deze haard waarvan het glasraam 150 cm breed is. Er bestaan ook echt grote doorkijkmodellen, hoekhaarden en driezijdige haarden.

Lees meer

Voor de perfecte vuurbeleving

Het moet gezegd worden, die mensen van Hoxter zijn niet normaal. Het bedrijf barst van de ingenieurs met zoveel oog voor de kleinste details die uiteindelijk uw perfecte ervaring garanderen. Duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, luchtdichtheid, verbrandingskwaliteit... Hoxter heeft het allemaal.

Lees meer

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie