Skip to main content
We match your fire.

Life is a Gourmet Pizza Party !

Alfa is wereld marktleider in snelle hout- en gasovens voor binnen en buiten. De unieke Forninox technologie betekent in de eerste plaats dat de oven bakklaar is 15 minuten na het aansteken van het vuur. Ideaal voor de moderne foodie met weinig tijd maar heel veel zin in de unieke smaak van het levende vuur.

De snelle oven voor brood, pizza en nog veel meer

responsive image

Dankzij de unieke ForninoxTM technologie bieden we moderne foodies nu ook in België een snelle pizza oven waarin het klassieke vuurvaste gewelf vervangen werd door een geïsoleerd roestvrij stalen gewelf, dat hoge baktemperaturen garandeert in zeer korte tijd.

15 minuten na het aanmaken van het vuur kan de eerste pizza er al in, om 1 à 2 minuten later opgediend te worden. Zo komt de unieke smaak van echte italiaanse pizza in het bereik van iedereen die, net als u en ik, steeds onder een zekere tijdsdruk leeft. Een avond in de week, een familliebezoek op zondagmiddag... schat staat de pizzaoven al klaar ? Plezier verzekerd !

De wereldwijde Gourmet Pizza trend brengt ook topchefs terug naar de houtoven. De traditionele pizza ingrediënten worden steeds meer aangevuld met bijzondere “toppings”, de éne al exotischer dan de andere.

Dankzij diverse accessoires zoals de BBQ Set kan men bijvoorbeeld een steak langzaam grillen in de oven, om ze vervolgens fijngesneden over de pizza te strooien vooraleer die in de oven gaat - mmm...

Uiteraard kunnen ook ovenschotels, gegrild vlees en vis, brood, gebak, enz... in de houtoven bereid worden, De levende vlam van het houtvuur staat garant voor een unieke smaak, helemaal anders bijvoorbeeld dan bij een houtskool barbecue. De modellen zijn slank, sexy en voorzien van handige wielen, waardoor ze eenvoudig verplaatsbaar zijn.

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie