Skip to main content
We match your fire.

responsive image

Wanneer u voor het eerst zoekt naar kachels en haarden, staat u er waarschijnlijk versteld van dat er zovele soorten kachels zijn. Welke is voor u geschikt ? Welke soorten kachels voldoen het meest aan uw noden ?

Voor mensen die kachels zoeken van hoge kwaliteit, geven we hierna een overzicht van kachels die verschillende kwaliteiten en toepassingsmogelijkheden bieden, maar in hun soort tot de top-merken behoren :

Belangrijkste voordelen :

Dan Skan : kachels op hout, hoog rendement, kleinere kachels met een hoog vermogen, intelligente besturing tot de echte smartstove, veel modellen en kleuren ...

Altech : kachels op hout in speksteen, hoog rendement, meer stralingswarmte en lange nastraling, intelligente besturing, modulaire opbouw, ...

Tulikivi : massieve kachels op hout in speksteen, het hoogste rendement, het hoogste percentage stralingswarmte, volledig modulair, door de warmteaccumulatie slechts 1 tot 4 uur stoken voor 12 tot 24 uur stralingswarmte, kindvriendelijk.

Ortner : massakachels in keramiek, naar wens zien ze eruit als inbouwhaarden, één houtlading brandt in een tweetal uur op en geeft dan voldoende warmte af gedurende 12 tot 24 uur naargelang de woning.

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie